Kako smo upravo u naš outlet dodali nekoliko tisuća novih naslova, a gotovo svim ostalima(izuzetak su samo oni koji su već koštali 1 kunu), još dodatno snizili cijenu, koristimo priliku da Vas podsjetimo na činjenicu da je Free Bird Outlet i do sada bio najveći izvor nevjerojatno jeftinih LP i singl ploča, CD-a, DVD-a i sl, a da je sada, nakon nove dopune i provedenog sniženja, možda i bez konkurencije barem u ovom dijelu Europe, ako ne i šire!
Svejedno, svaki put kada napravimo novo sniženje i uvedemo nove naslove, posjećenost outleta jako naraste, pa je mudra odluka biti među onima koji će ga posjetiti ubrzo.
Dio outlet ponude koja postoji u našem katalogu (možete ga zatražiti ovdje ili putem e-maila), dok za ostalo treba posjetiti naš shop, a to uključuje i gotovo 10 000 artikala po 1 kunu, te skoro toliko od 2 - 5 kuna.
Sve u svemu, s novcem s kojim ste u lokalnom dućanu kupili kruh i mlijeko, u Free Bird-u si možete napraviti ozbiljan problem sa transportom kupljenog zvuka i slike do Vašeg doma.
Vidimo se u Tratinskoj 50!