U nastavku ovog teksta donosimo popis izvođača čije lp ploče I maxiće nam od sada možete ponuditi I pritom odlično proći!

Ostavite li nam na prodaju ploču nekog od navedenih izvođača, čim se proda, možete uzeti što god želite iz našeg dućana u kompletnom iznosu, naravno osim ploča izvođača koje su na tom popisu!

Ukoliko ne želite čekati da se proda, nego odmah uzeti ono što želite, morat ćete se odreći samo 20% od iznosa koji ćemo mi tražiti za taj naslov.

Znači, kad donesete ploču, mi vam primjerice kažemo da će se ona prodavati po 500 kuna. Vi možete čekati da se proda I tada uzeti što želite za svih 500 kuna ili reći da ne želite čekati I odmah uzeti robe u vrijednosti 400 kuna.

Za svakoga tko novac od tih ploča želi uložiti u kupnju drugih ploča, cd-a, dvd-a, hi-fi komponenta ili opreme I drugih sličnih stvari, ovo je sigurno najbolja moguća ponuda, jer free bird je ipak najposjećeniji dućan tog tipa u hrvatskoj, a vrijednost koju dobivate je jednaka onoj koju mi dobijemo od krajnjeg kupca. Također smatramo da je to odlična ponuda I za one koji se bave trgovanjem s pločama, jer za optimalni iznos koji će dobiti za ploču koju su donijeli, mogu uzeti nešto na čemu će ostvariti profit, a takvih stvari u free bird-u koji stalno radi rasprodaje, sigurno ima puno. To znamo po tome što preprodavači često kupuju kod nas.

Pogledajte popis izvođača koje tražimo:

2 PAC, CLASH. RED HOT CHILI PEPPERS, RADIOHEAD, ARCTIC MONKEYS, AZRA, BAUHAUS, BIGGIE(NOTORIOUS B.I.G.), BLACK SABBATH, CAN, DALEKA OBALA, DEAD CAN DANCE, DEPECHE MODE, EKV, GUNS'N'ROSES, HAUSTOR, IRON MAIDEN, JOY DIVISION, KRAFTWERK, LANA DEL REY, METALLICA, MILES DAVIS, MOTORHEAD, NIRVANA, OASIS, PEARL JAM, QUEEN, RAMONES, SEX PISTOLS, SMITHS, STOOGES, ŠARLO AKROBATA, TOOL, VELVET UNDERGROUND, AMY WINEHOUSE, ADELLE, DEAD KENNEDYS, SLAYER, SEPULTURA, MEGADETH, WHITE STRIPES, BLUR, NICK CAVE, MANOWAR