Menu
Your Cart

News RSS Feed

21 Mar LP PLOČE ROCK ANTOLOGIJE - POKLON ZA SVAKOG KUPCA!!!
adminz5 0 2
U iznosu od pola utrošenog iznosa na ploče možete birati poklon među onima koje su u našim popisima označene žutom bojom.Zatražite nas popise!Jedan sa..
20 Mar OD DANAS POKLANJAMO I BLUES CD-e!!!
adminz5 0 27
S današnjim danom su se i BLUES CD-i pridružili CD-ima JAZZ, ROCK ANTOLOGIJE i CRO/Ex YU glazbe, te pločama JAZZ-a, SOUL-a i BLUES-a, na akcijskoj pon..
16 Mar BALAŠEVIĆ, FILM, QUEEN…
ctte72tfto37 0 115
BOWIE, IRON MAIDEN, BEATLES, MICHAEL JACKSON, SCORPIONS, CREEDENCE, RIBLJA ČORBA, ABBA, ITD BAND, A LEPO JE…  Upravo je još jedna odlična kolekcija..
14 Mar Naša bogata ponuda pribora za čuvanje i održavanje Vaših ploča, glazbenih aparata i ostalog, pomoći će da te voljene stvarčice ostanu u istom stanju ili čak postanu i bolje!
adminz5 0 31
Naša bogata ponuda pribora za čuvanje i održavanje Vaših ploča, glazbenih aparata i ostalog, pomoći će da te voljene stvarčice ostanu u istom stanju i..
11 Mar Stigli su novi CD-i vrlo traženih izdvođača. Požurite dok još imamo!
ctte72tfto37 0 60
Stigli su novi CD-i vrlo traženih izdvođača. Požurite dok još imamo!  Vidimo se u Free Bird-u!..
10 Mar DARUJEMO KUPCE PROG, PSYCHEDELIC i HARD ROCK-a, I OSTALIH 70's ŽANROVA NA CDima
ctte72tfto37 0 35
Popis koji možete zatražiti od nas, sadrži naslove ovih i sličnih glazbenih pravaca. U vrijednosti od pola iznosa kupnje obojenih naslova, birate na p..
09 Mar JAZZ, BLUES, SOUL NA LP-ima – KUPUJTE I UZMITE POKLONE!!!
adminz5 0 50
Zatražite nas popis sa naslovima koji su označeni žutom bojom. Njih možete uzeti na poklon u iznosu od pola utrošenog na kupnju naslova koji nisu oboj..
08 Mar VRIJEDNI POKLONI ZA KUPCE DOMAĆIH CD-a!!!
ctte72tfto37 0 34
Zatražite na mail popis svih CD-a iz naše ponude koji nisu na rasprodajama. U vrijednosti pola od iznosa koji potrošite na naslove koji nisu obojani, ..
07 Mar VELIKI POKLON ZA KUPCA LOTOVA!!!
adminz5 0 27
Svima onima koji su zainteresirani za naše lotove, poručujemo da smo stavili još puno novih u ponudu, a želimo predstaviti i poklon koji će dobiti ona..
07 Mar Proljeće se opasno približava...
ctte72tfto37 0 48
znači da se trebamo hitno opskrbiti s veselim glazbenim žanrovima. Glam Rock je dobar početak…..
04 Mar Ex Yu ROCK na originalnim izdanjima je sigurno jedan od natraženijih segmenta naše ponude ploča. Free Bird se brine da ta ponuda  uvijek bude atraktivna!
adminz5 0 77
Ex Yu ROCK na originalnim izdanjima je sigurno jedan od natraženijih segmenta naše ponude ploča. Free Bird se brine da ta ponuda  uvijek bude atraktiv..
03 Mar 3323 LP-A NA 30% POPUSTA!!!
adminz5 0 47
Istina je, imamo mi i artikala čije smo cijene i deseterostruko snizili u odnosu na onu prvu, kad je stavljen u prodaju, ali svejedno, naša ponuda LP-..
Showing 1 to 12 of 191 (16 Pages)
This website uses cookies, textual files which the browser saves to the operating system, More details in Privacy Policy.