Free Bird Music Shop

Menu
Your Cart
New in Store
LOU REED, BRUCE SPRINGSTEEN, DEPECHE MODE… …JIMMY CLIFF, TANGERINE DREAM, PRLJAVO KAZALIŠTE, PETER HAMMILL, ROCKABILLY 10’’, MC5… Najnovije kolekcije pristižu svakim danom u Free Bird. Navedeni izvođači predstavljaju tek maleni dio onoga što nam je došlo u zadnje vrijeme. Dođite i uvjerite se u bogatstvo, raznolikost I širinu naše ponude! Vidimo se u Tratinskoj 50!
New in Store
LP-i NA PONUDI „PLATI 2 – UZMI 3“ – REKORDNA PONUDA Ovaj dio ponude gramofonskih ploča , već je tradicionalno jedan od najpopularnijih među našim kupcima.
New in Store
NAJVEĆA RASPRODAJA PLOČA, CD-a i DVD-a u OVOM DIJELU EUROPE!!! Kako smo upravo u naš outlet dodali nekoliko tisuća novih naslova, a gotovo svim ostalima(izuzetak su samo oni koji su već koštali 1 kunu), još dodatno snizili cijenu, koristimo priliku da Vas podsjetimo na činjenicu da je Free Bird Outlet i do sada bio najveći izvor nevjerojatno jeftinih LP i singl ploča, CD-a, DVD-a i sl, a da je sada, nakon nove dopune i provedenog sniženja, možda i bez konkurencije barem u ovom dijelu Europe, ako ne i šire!

#freebirdmusicshop


This website uses cookies, textual files which the browser saves to the operating system, More details in Privacy Policy.