FREE BIRD DARUJE SVOJE KUPCE!!!

FREE BIRD od sada svakom kupcu bilo čega skupljeg od 15 kuna POKLANJA po jedan artikl iz naše kutije za poklone u kojoj se nalaze DVD-i, CD-i  i SINGL PLOČE . Znači za svaki kupljeni artikl skuplji od 15 kuna, dobivate jedan iz spomenute kutije po Vašem izboru.

Također, zaštitne plastične omote u kojima su u dućanu LP i singl ploče više nećemo dijeliti iz ekoloških razloga. Naime, shvatili smo da većina ljudi, taj, rabljeni omot  baci prije nego ploču stavi u svoju vitrinu, što rezultira velikom količinom plastičnog otpada.  Osim toga, novom odlukom postižemo i to da će se sve ukupno za Free Bird proizvoditi manje omota, jer ćemo ih u dućanu moći duže koristiti kao zaštitu za ploče, a svaki kupac ploče skuplje od 15 kuna, moći će uz svaku kupljenu ploču osim gore spomenutih poklona uzeti i jedan rabljeni unutrašnji omot. Njih kolekcionarima uvijek nedostaje, a kad se jednom stavi na ploču, tamo ostaje zauvijek.  Bit će uvijek ponuđeno više vrsta omota, pa ćete moći birati onaj koji Vam najviše odgovara.
Naravno, još uvijek možete za 1,7 kuna kupiti novi vanjski omot. U njemu će ploča vjerojatno ostati koliko god dugo bude bila u Vašoj kolekciji, pa i duže, te je to u ekološkom smislu puno prihvatljivije. U svakom slučaju, do sada se  barem 3/4 proizvedenih omota trošilo na poklanjanje s kupljenim pločama, što sada više neće biti slučaj, pa će i količina omota koji će se za nas proizvesti biti znatno manje. S druge strane, naš kupac će proći još puno bolje nego do sada, jer će uz kupljenu ploču sada dobiti i unutrašnji omot i poklon po vlastitom odabiru(CD, DVD ili singlica).

Ovaj paket novih odluka je rezultat naše želje da pomognemo koliko možemo u smanjenju onečišćenja plastikom, pa Vas za kraj molimo samo jednu stvar. Ploču, CD ili DVD koji u Free Bird-u uzmete kao poklon, nemojte bacati. Sama činjenica da ste ih dobili kao poklon, ne znači da su bezvrijedne. Uvijek postoji netko kome će se baš ta stvar svidjeti ili tko će od te stvari htjeti i znati napraviti novi ukrasni ili funkcionalni predmet, te mu na taj način udahnuti novi život. Osobno, mišljenja sam da čuvanjem starih stvari i manjim kupovanjem novih, puno više doprinosimo očuvanju našeg planeta, nego proizvodnjom novih manje štetnih stvari, jer i sama ta proizvodnja opet zagađuje.

Vidimo se u Tratinskoj 50!