MYSTERY BOX – 100 ARTIKALA ZA 249 KN – OD SADA U FREE BIRD-u

JOŠ TRAJE PONUDA 3 KUNE PO ARTIKLU – PREKO 20 000 LP-a, SINGLICA, CD-a, DVD-a, VHS i AUDIO KAZETA, te FILMSKIH PLAKATA, A OD SADA I „MYSTERY BOX“ – 100 KOMADA BILO ČEGA ZA 249 KUNA!

„Mystery Box“ smo pripremili prvenstveno za sve one koji ne mogu doći osobno  u naš dućan i birati, no i za one koji se vole iznenaditi ili imaju vremena tek da na minutu stanu s autom i pokupe paket koju smo im već pripremili.

Vi određujete koliko čega želite u taj box, a cijena je uvijek 249 kn za 100 komada, razlikuje se jedino cijena poštarine ako se šalje poštom. Najskuplja je 103 kn ako se šalje 100 LP-a, a svaka druga varijanta bi trebala biti jeftinija, pa kod lakših medija, čak i višestruko jeftinija.

Ponuda je vrlo povoljna i uzbudljiva, pa Vas molimo da uzmete u obzir da će se svaki takav paket slagati na način da se uzimaju artikli po redu, kako bi svaki naručitelj dobio podjednaku prosječnu kvalitetu, što znači da nećemo biti u mogućnosti odgovoriti na Vaše eventualne zahtjeve vezane uz određene žanrove ili izvođače.

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!