RECORD STORE DAY U FREE BIRD-u 13.04.2019.!

Ovogodišnji RECORD STORE DAY će se dogoditi sljedeću subotu, 13.04.2019.

Kao i svake godine, Free Bird Vam priprema brojna iznenađenja.

Tako će svako tko kupi bilo što od ovoga ponedjeljka, pa sve do subote, dobiti potvrdu s kojom će na RECORD STORE DAY podići poklon u našem dućanu. Pokloni će biti raznovrsni i biti će ih više na izbor, pa ćete moći odabrati onaj koji Vam najviše odgovara, no nećemo otkriti o čemu će se točno radi sve do subote. To neka bude naše malo iznenađenje.

Za razliku od dosadašnjih nastupa više ili manje poznatih bandova, ove će godine na sam RECORD STORE DAY u subotu, 13.04., u 15h krenuti nastupi amatera. Naime, svatko tko želi nastupiti, dobit će 10 minuta za nastup, koji naravno može biti i kraći, ako želite, ali ne i duži, jer će svatko dobiti svoj termin. Ono što izvodite, može biti i autorska glazba i obrada nečije glazbe. Kako god Vi želite.

Format je ograničen na akustične instrumente i najviše 3 izvođača. To je zbog toga jer jednostavno neće biti vremena da se puno uštekavate, izštekavate i naštimavate.

Sve nastupe ćemo objaviti na našoj facebook stranici i  svi koji žele će moći birati najbolji nastup. Pobjednik će biti odlučen do iduće srijede 17.04.2019. i dobiti će Free Bird Hi Fi Paket u vrijednosti 1000 kuna. Drugoplasirani Vinyl Paket u vrijednosti 500 kuna, a treći CD Paket u vrijednosti od 200 kuna.

U tom smislu molimo sve koji vole pjevati, svirati, nastupati , da nam se jave što prije jer broj onih koji će nastupiti je  limitiran na 15 izvođača, a kako mi ne želimo raditi selekciju, javite se što prije kako bi bili sigurni da ćete nastupiti.

Vidimo se u Tratinskoj 50!!!