SAMO U PETAK 23.06.2017. – 1700 ODLIČNIH CD-a PO SAMO 10 KUNA!

Otkupi velikih kolekcija su još jednom zatrpali Free Bird i mi nemamo drugog izbora nego napraviti još jednu super atraktivnu rasprodaju i nataj način zatražiti Vašu pomoć u stvaranju prostora za nove naslove.

Dakle, radi se o naslovima koji se inače prodaju po znatno višim cijenama i koje samo 23.06. u petak, nudimo po malenih 10 kuna.

Otprilike pola tih CDa je katalogizirano (popis se nalazi ispod teksta), dok ćete drugu polovicu vidjeti tek dok posjetite Tratinsku 50.

Vidimo se!

Read more: SAMO U PETAK 23.06.2017. – 1700 ODLIČNIH CD-a PO SAMO 10 KUNA!

VELIKA RASPRODAJA LPa PO 5 KUNA SAMO SUTRA U FREE BIRDu!!!

Obzirom da nam je u zadnjih tjedan dana pristiglo oko 1000 LPa i gotovo isto toliko CDa, prisiljeni smo na još jednu veliku rasprodaju radi nedostatka prostora. Cca 4000 LPa raznih žanrova, bit će ponuđeno po 5 kuna samo u utorak, 20.06.2017.

Znači, posjetite li nas u Tratinskoj 50. Vaš posjet sigurno neće biti uzaludan jer osim ove akcije, postoji i činjenica da Free Bird ovih dana obara sve rekorde s kvalitetom i brojnošću ponude na LPima, dok istovremeno naša praksa redovnih sniženja jamči i da uvijek možete naletiti na neku super priliku, tj. naslov koji ćete platiti višestruko manje nego bilo gdje drugdje!

JOŠ LPa POJEFTINILO ZA 30% U FREE BIRDu!!!

Free Bird ovih dana stvarno obara rekorde. Ne samo da nabavljamo jako puno LPa iz svih strana svijeta, pa je naša ponuda kvalitativno i kvantitativno jako porasla, nego radimo i stalna sniženja cijena, te je i prosječna cijena ploče znatno pala. Posljednje u nizu LP ploča sa sniženim cijenama se nalaze u popisu ispod ovog teksta. Među njima ćete naći često i istinski raritetne naslove primjerice izvođača kao DEEP PURPLE, JIMI HENDRIX, BORIS PAPANDOPULO, JETHRO TULL, URIAH HEEP, NEIL YOUNG, WHO  , WHITESNAKE...

 Također podsjećamo da je u našoj ponudi i vrlo atraktivna i upravo nadopunjena ponuda LP-a u pola cijena, kao i onih po 15 i čak po 8 kuna.

Zato – pravac Tratinska 50!

Read more: JOŠ LPa POJEFTINILO ZA 30% U FREE BIRDu!!!

5000 CD po SAMO 4 KUNA SUTRA 14.06.2017. U FREE BIRDu!

Ovu priliku nemojte propustiti! Dva velika otkupa CDa u zadnja tri dana, prisilila nas je da pod hitno stvorimo prostora u dućanu. Za Free Bird je jedini način za to, prodaja CDa u bescjenje.

Dakle, iskoristite priliku i među ovim brojnim CDima po nevjerojatnih 4 kune, stvorite si glazbenu kulisu za idealno ljeto!

Napominjemo, akcija je na snazi samo 14.06. i ne postoji popis tih naslova, ali tko voli neizvjesnost, može i naručiti tako da nam javi koliko CDa kakvih žanrova želi. 

RIJETKO VIĐENA KOLEKCIJA JAZZ RARITETA NA LPima U FREE BIRDU + IZUZETNA KOLEKCIJA KLASIČNE GLAZBE!!!

Ukoliko ste ljubitelji nekog od u naslovu spomenutih glazbenih žanrova ne oklijevajte niti slučajno, već što prije možete krenite putem Tratinske 50!

Kolekcija jazza i klasike koja vas ovdje očekuje je doista izuzetna, a što se tiče jazza radi se o jednoj od ne najvećih, ali sigurno najkvalitetnijih koje smo općenito u našoj karijeri vidjeli. Prepuna je originalnih izdanja iz 50-ih i 60-ih godina, izvođača kao što su Davis, Coltrane, Brubeck, Shank, Golson, Jackson, Gillespie, Silver, Mingus, Lateef + još mega rariteti ex-yu jazza kao što su Bled festivali.

Važno je reći i to da ni stanja tih ploča ne zaostaju ništa za atraktivnošću naslova.

Osim LPa, također je stiglo i preko 500 klasičnih i jazz naslova na CDima!