2097 CD-a NA 30% POPUSTA!!!

Kako smo upravo odlučili još 209 naslova(popis je ispod objave)  pojeftiniti za 30%, ukupan broj 30% sniženih CD-a u Free Bird-u je narastao na popriličnih 2097.
   Ovo je tek jedno od brojnih sniženja koje ćete naći ako posjetite naš dućan koji je prepuno CD-a, ploča i svega ostalog, možda i više nego ikad prije.
 
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!
 
 
 
 
 
 

LPi – VELIKA I VRHUNSKA KOLEKCIJA STIGLA U FREE BIRD!

Već i letimičan pogled na fotografije ispod teksta će Vam biti dovoljan da znate koliko je bitno doći među prvima i izabrati ono što Vam nedostaje u kolekciji.
 
Vidimo se u Tratinskoj!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

VELIK BROJ SINGLICA NA 30% POPUSTA

Sa upravo sniženih 514 naslova, naša ponuda single ploča na koje dajemo 30% popusta, je sada narasla na 1220 naslova.

U priloženom popisu (možete ga pogledati u nastavku teksta), vidjeti ćete snižene naslove, a navedene cijene su sa već uračunatim popustom.

Uz ovu, tu su još i brojna druga sniženja malih ploča, a posebno izdvajamo našu akciju u kojoj se oko 10000 singlica iz outleta nudi po 4 kuna pojedinačno ili po 100 komada za 300 kuna, s time da smo otvoreni za ponude onih koji bi uzeli još veće količine.

 Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!


Read more: VELIK BROJ SINGLICA NA 30% POPUSTA

JOŠ ATRAKTIVNIH LP-a STIGLO U FREE BIRD!

Stanja, razna i izuzetno velik broj vrlo atraktivnih naslova.
Dođite, zovite, pišite…
 
Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!
 

 

 

 

1219 LPa na 50% POPUSTA

Mada smo svi već sto puta sami sebi rekli da nećemo više reagirati na razne rasprodaje, ipak kada nešto što jako volimo netko ponudi u pola cijene, teško je odoljeti.

Kako se ovdje obraćamo isključivo ljubiteljima gramofonskih ploča, teško da Vas ovaj popis od 1219 LP-a čije su cijene spuštene za 50% može ostaviti ravnodušnim.

U popisu ispod teksta ove objave, izražene cijene su sa već uračunatih 50% popusta.

 Vidimo se u Tratinskoj 50 !!!


Read more: 1219 LPa na 50% POPUSTA