20% POPUSTA NA SVE - NARUČITE U FREE BIRD-u!!!

Dragi prijatelji, ljubitelji glazbe!
 
Od sada možete uz 20% popusta naručiti apsolutno sve iz naše ponude!
Znači, bez obzira radi li se o najjeftinijim pločama i CD-ima ili najskupljim Hi Fi komponentama i raritetnim ili novim LPima. Bez obzira da li je već naslov za 50% snižen ili je tek došao u ponudu, - JEDNOSTAVNO DODATNIH 20% DAJEMO NA APSOLUTNO SVE.
 
Na našoj web stranici nalaze se naši katalozi u kojima možete pogledati našu ponudu. Izražene cijene u katalozima NE uključuju popust od 20% kojeg ostvarujete pri kupnji. Naslovi su gotovo svi zastupljeni sa po tek jednim primjerkom, pa naravno, tko prvi da narudžbu, dobit će željene artikle.
Zbog svima nam znane situacije, jedina mogućnost preuzimanja je putem pošte, a zbog činjenice da dućan ne radi, pa nema nikoga u njemu tko može preuzeti novac, ne možemo kao firma slati pouzećem, pa Vas molimo da po našoj potvrdi Vaše narudžbe, prethodno uplatite na naš račun Free Bird Music ,  HR1923400091110732337 ili alternativno na naš Paypal (zatražite podatke).
Ukoliko netko baš nema nikakvu mogućnost da uplati na račun poslat ćemo pouzećem na ime nekog od naših djelatnika.
Poštarina ako nije pouzeće, prelazi 20 kuna tek ako se radi o više od 2kg, a ni onda ona nije puno veća.
Možda netko smatra da nije vrijeme za to, netko je ostao bez krova nad glavom i nije mu jasno kako netko sada može misliti na glazbu, pa na kraju krajeva i neki od nas iz Free Bird-a su pretrpili štete u potresu, no razmislivši o svemu, zaključili smo da će najbolje biti ako svi radimo ono što znamo, pritom se držeći pravila koje su donijele vlasti u svrhu sprečavanja širenje toga zla.
Mi dakle nismo zdravstveni radnici i možemo im samo uputiti svoje divljenje za sve što čine za sve nas, ali ne možemo im bolje pomoći, nego da surađujemo s njima držeći se pravila koje su izrekli.
Ono što znamo i možemo je donijeti glazbu u Vaše domove, jer ono što znamo je to koliko ona može pomoći u borbi sa stresom koji nam ova situacija svima donosi. Također, možemo pokušati kao firma zaraditi za naše djelatnike nešto više od onog minimalca koji će nam država uplatiti.
To Free Bird može učiniti u ovom trenu i to sada i čini.

Vidimo se JEDNOG DANA u Tratinskoj 50!


FREE BIRD SHOP PRIVREMENO ZATVOREN

Dragi prijatelji i prijateljice, kao što vjerojatno već i znate i Free Bird je morao staviti ključ u bravu do daljnjega radi uredbe vlade RH, a u svrhu borbe protiv Koronavirusa. Bez obzira na to, poštom još uvijek možemo slati, pa ako netko ima volje, bit će nam drago poslati najnovije kataloge na email. Do tada, uživajte uz jednu prigodnu:

https://www.youtube.com/watch?v=lQvgG2CmhF0

NOVI CD-i PO 15 KUNA!!!

Popis kojeg možete pogledati ispod teksta ove objave donosi sve CD-e iz našeg kataloga čije smo cijene snizili na vrlo povoljnih 15 kuna. U taj popis smo upravo dodali podosta novih naslova, pa je tako postao još atraktivniji.
Nadalje, naša ponuda po 15 kuna, osim CDa sa spomenutog popisa, sadrži i one koji nisu upisani, a koji je također jako puno.
Njih možete vidjeti u našem dućanu.

Vidimo se u Tratinskoj 50!
Read more: NOVI CD-i PO 15 KUNA!!!

RADNO VRIJEME DUĆANA

Free Bird Music Shop NORMALNO RADI!
 
Sve dok vlasti ne ograniče ili zabrane rad dućana, Free Bird će normalno raditi od 08:30 – 20:30.
 
     Vidimo se u Tratinskoj 50!
 

426 NASLOVA NA LPima OD SADA 30% JEFTINIJA!

PINK FLOYD   ELVIS PRESLEY         RAINBOW       MIKE OLDFIELD         MODERN TALKING     KINKS            GENESIS         BOB GELDOF  FAIRPORT CONVENTION       DURAN DURAN         DUBLINERS    DEEP PURPLE          CONCRETE BLONDE  COMSAT ANGELS     COD    CLANNAD       J.J.CALE        KATE BUSH            DAVID BOWIE            BIG COUNTRY           BIG AUDIO DYNAMITE          BEATLES        BANGLES          B-52’S           YU GRUPA     NEIL YOUNG   WINGS   VAN HALEN  URIAH HEEP UB 40 TANITA  TIKARAM     STYLE COUNCIL  CAT STEVENS   STEELEYE SPAN       BRUCE SPRINGSTEEN  OTIS  SPANN SIMPLY RED  SCREAMING BLUE MESSIAHS

I još mnogi izvođači na LP-ima Vas čekaju ovoga puta sa 30% nižim cijenama.

Popis upravo sniženih naslova za 30% pogledajte ispod teksta ove objave!

Vidimo se u Tratinskoj 50!Read more: 426 NASLOVA NA LPima OD SADA 30% JEFTINIJA!