1000 RARITETNIH LP-a UPRAVO STIGLO U FREE BIRD!!!

PAŽNJA!!!!

Upravo je stiglo nekoliko velikih kolekcija LP-a iz Njemačke i Velike Britanije. Nabrajati naslove je stvarno bespredmetno, ali možemo reći da je vrlo vjerojatno da ćete ono što cijeli život tražite naći među njima. Ovo je bez pretjerivanja nešto najbolje što smo dobili u zadnjih nekoliko godina. Stilovi su zastupljeni svi ili skoro svi: PROG, KRAUT, PSYCHEDELIC, DARK, GOTHIC, NEW WAVE, ELECTRONICA, PUNK, METAL, WORLD, JAZZ, BLUES itd., itd…

…stavili smo par fotografija tek toliko da vidite kakav je prosjek…

 Vidimo se u Tratinskoj 50!!!RASPRODAJA LP-A PO SAMO 10 KUNA SAMO SUTRA U FREE BIRD-U!!!

SAMO SUTRA, U SUBOTU 20.01.2018.OKO

1500 LPa NUDIMO PO VRLO PRIVLAČNIH

10 KUNA!

Dolazak velike i atraktivne kolekcije ploča, prisilo nas je na ekstremnu rasprodaju kako bi oslobodili prostor. Radi se o LPima koji se inače u našem dućanu nude po znatno višim cijenama, te o nekima koje do sada nisu niti bili ponuđeni. Kako su to ploče koje najvećim djelom nisu uvedene u naše kataloge, nismo Vam u mogućnosti poslati popise, no zato je u prilogu fotografija koja će Vam, nadamo se barem malo natuknuti što bi sve moglo naći među tim pločama.

U svakom slučaju, ovo je prilika koju nikako ne bi trebali propustiti, tim više što ponuda važi samo sutra,

Vidimo se u Tratinskoj 50!

PREKO 2000 LP-a SAMO SUTRA PO 5 KUNA U FREE BIRD-u!!!

Vrlo jednostavno:

1LP = 5 kuna,

samo sutra, u utorak, 16.01.2018., na izbor nudimo preko 2000 naslova koji se inače prodaju po bitno većoj cijeni!

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!!!

JEDNA OD NAJBOLJIH KOLEKCIJA LPa ZADNJIH GODINA

…od preko 600 naslovaje upravo sletila u Free Bird!!!

VAN MORRISON, CREAM, BEATLES, STONES, TRAFFIC, HENDRIX, FAIRPORT CONVENTION, BOŠKO PETROVIĆ, CLASH, LEB I SOL, ANIMALS, YARDBIRDS, SPENCER DAVIS, PINK FLOYD, SMALL FACES, BEACH BOYS, JEFFERSON AIRPLANE, DYLAN, ARETHA, OTIS, WILSON PICKETT, SOLOMON BURKE, ELMORE JAMES, JOHN LEE HOOKER, BYRDS, COHEN, FATS DOMINO, CHUCK BERRY, CREEDENCE, ELECTRIC FLAG itd, itd, itd… i što je najbitnije, radi se u 90 % slučajeva o odlično očuvanim zapadno - europskim i američkim izdanjima!

I tu nije kraj odličnim vijestima. Naime, makar je kolekcija prispjela u naš dućan, ovoga puta smo vam u mogućnosti prikazati i popis kojeg možete pronaći ispod teksta ove obavijesti, doduše bez cijena, no spremni smo brzo odgovoriti na vaše upite oko stanja ploča ili cijena bilo putem maila ili telefonski.

  Vidimo se u Tratinskoj 50!!!
Read more: JEDNA OD NAJBOLJIH KOLEKCIJA LPa ZADNJIH GODINA

POTPUNO OBNOVLJENA PONUDA CDa PO 8 KUNA u FREE BIRD-u!!!

S osmijehom na licu javljamo Vam da smo ne samo dodali cca

500 novih CD naslova u našu outlet ponudu CDa

po 8 kuna,

nego smo konačno odgovorili na zahtjeve naših mnogobrojnih kupaca i

CDe iz outleta razvrstali po glazbenim žanrovima,

pa sada više ogromne količine CDa koje se nalaze u našem outletu , više nije nemoguća misija. Sada se možete koncentrirati samo na glazbene žanrove koji Vas zanimaju i vrlo brzo i efikasno locirati sve ono što Vam se sviđa, a košta samo 8 kuna.  Mislim, ne da se hvalimo, ali gdje još toga ima osim  u Free Birdu….

 

Vidimo se u Tratinskoj 50!!!