PREKO 2000 ODLIČNIH CDa PO SAMO 10 KUNA U PONEDJELJAK 24.07.2017.

Radi se o CD-ima koji se redovno prodaju po znatno višim cijenama, a samo u ponedjeljak 24.07.2017. prodavat će se

 po samo

10 kuna.

Ima ih jako puno, ali samo jedan dio je katalogiziran (popis se nalazi ispod teksta poruke), dok će sve ostale vidjeti samo oni koji u ponedjeljak dođu u Tratinsku 50.

Kod ove akcije je vrijedno istaknuti da je izbor zaista puno bolji nego što bi se nadali. Ne morate nam vjerovati na riječ, nego dođite ili barem pogledajte ispod testa poruke i vidjet ćete…

Read more: PREKO 2000 ODLIČNIH CDa PO SAMO 10 KUNA U PONEDJELJAK 24.07.2017.

PREKRASNA KOLEKCIJA UŠČUVANIH I RARITETNIH LP-a UPRAVO STIGLA U FREE BIRD!

Dragi ljubitelji gramofonskih ploča,
 
najveće nam je zadovoljstvo kad vas možemo obavijestiti da je u Free Bird pristigla neka iznimna kolekcija ploča. Tako smo upravo danas i jučer otkupili oko 300 vrlo atraktivnih LPa. Dakle, novo pristigla kolekcija LP-a je srednje veličine, no sadrži brojne istinske raritete!
Zbog toga vam savjetujemo da što prije požurite u Tratinsku 50, kako biste što prije došli do svog primjerka izvođača poput PINK FLOYD, KRAFTWERK, AZRA, GORI USSSI WINNETOU, DALEKA OBALA, U2 (ACHTUNG BABY!), BEASTIE BOYS, RED HOT CHILI PEPPERS, LED ZEPPELIN, VJEŠTICE, THE STONE ROSES, BRUCE SPRINGSTEEN, KUD IDIJOTI, JIMI HENDRIX, RAMONES, SONIC YOUTH, JETHRO TULL, LEONARD COHEN, OLIVER MANDIĆ, LOU REED, THE DOORS, THE CLASH…
 
Prilažemo i par fotografija na kojima možete tek donekle dobiti uvid u pristigle naslove jer je nemoguća misija poslati slike svih vrijednih ploča, zato što ih je jednostavno ovoga puta - previše.
Vidimo se u Tratinskoj 50! 

PREKO 5000 CD-a PO NEVJEROJATNIH 4 KUNA SAMO SUTRA 20.07.2017.!!!

 Evo, još jednom nam se dogodilo da zbog prevelikog priliva novih kolekcija, jednostavno nemamo kud sa svim tim CDima. Zato, samo sutra 20.07.2017. u Free Bird-u preko 5000 naslova na CDima ponuđeno Vam je po nevjerojatno sićušnih

4 kuna.

Ovo je dosita prilika koja se ne smije propustiti, jer kvaliteta naslova je za ovu cijenu začuđujuće dobra, a sama cijena je praktički vrijednost prazne kutije.

Dakle, mislim da je sasvim jasno da se sutra vidimo u Tratinskoj 50!

3000 LP-a PO 5 KUNA SAMO SUTRA 21.07.2017. U FREE BIRDu!!!

 Jednostavno – samo sutra, 21.07.2017. u Free Bird-u preko 3000 naslova na LP pločama po nevjerojatnih

5 kuna.

Izbor naslova je gotovo u potpunosti promijenjen u odnosu na zadnju takvu akciju, a kao i uvijek, radi se o LPima koji se inače prodaju po znatno većim cjenama.

Zato, vidimo se u Tratinskoj 50!

PUNO NOVIH LPa PO 15 KUNA I NA 50% POPUSTA U FREE BIRDu!

Naša današnja poruka ima svrhu obavijestiti Vas o dvije stvari. Prva je ne preveliki popis kojeg možete pronaći ispod teksta poruke, a koji bez obzira na svoju veličinu omogućuje da popunite svoju kolekciju raritetnim izdanjima izvođača kao što su: DUŠKO GOYKOVICH, GUESS WHO, PINK FLOYD, DRAGO MLINAREC ili LETEĆI ODRED kao i mnogih drugih.

Drugi razlog našem današnjem javljanju je to što smo upravo stavili cca 500 LP naslova u rasprodaju po 15 kuna, što potragu za jeftinim i dobrim pločama u Free Bird-u, čini još zanimljivijim.

Naravno i svaki dan nam stižu nove kolekcije, pa bez obzira koliko često nas posjećivali, u Tratinskoj 50 nikada nećete naići na potpuno istu ponudu. 

Read more: PUNO NOVIH LPa PO 15 KUNA I NA 50% POPUSTA U FREE BIRDu!